НАЈПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ ВО ШКРЕКО

SA133 АВТОМАТИКА / ДИФЕРЕНЦИЈАЛЕН ТЕРМОСТАТ ЗА КОНТРОЛА НА 2 бојлери и една пумпа

5,700 ден
from 3 pcs.from 6 pcs.from 11 pcs.
5,700 ден 5,415 ден5,700 ден 5,130 ден5,700 ден 4,845 ден
  • Eдноставно мени на Македонски јазик и лесно подесување на сите вредности;
  • LCD дисплеј со позадинско светло;
  • Kутија за надзидна монтажа, комплетно заштитена / затворена;

SA143 СОЛАРНА АВТОМАТИКА / ДИФЕРЕНЦИЈАЛЕН ТЕРМОСТАТ ЗА КОНТРОЛА НА ГРЕЕЊЕ НА САНИТАРНА ВОДА

4,890 ден
from 3 pcs.from 6 pcs.from 11 pcs.
4,890 ден 4,645 ден4,890 ден 4,400 ден4,890 ден 4,155 ден
LCD дисплеј со позадинско светло;
Kутија за надзидна монтажа, комплетно заштитена / затворена;
4 сонди / температурни влезови (колектор / бојлер / котел / санитарна вода);
3 релеа / излез на 220V (10A до 2KW), соларна пумпа, пумпа за котел, електричен грејач;

ПРОМО ПРОДУКТИ

free-delivery

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

Логистика најблиску до Вас

credit-card2

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ

Најбрзо , без трошоци

24/7 hours and 365 days icon. Any time working service or support symbol. Adjustable outline stroke line width.

24/7 ПОДДРШКА

Помош на најбрз начин

images

100% БЕЗБЕДНО

Видете ги Нашите понуди